Avant Skincare
Proactive Mandelic Acid Restoring & Anti-Pollution Toner

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 16,39 €

65,56 € 81,95 €

Säästät 16,39 €

65,56 € 81,95 €

Variantti : 200 ml
Tuotetiedot

Avant Proactive Mandelic Acid Restoring & Anti-Pollution Toner kuorii hellästi, virkistää ja stimuloi kuivaa ja tukkoista ihoa. Tämän väriaineen tarkoituksena on poistaa viimeiset meikin ja puhdistusaineen jäänteet. Se auttaa poistamaan kaikki epäpuhtaudet iholta ja samalla parantaa sen sävyä, kiristää huokosia ja palauttaa ihon välittömästi puhdistuksen jälkeen.

Tiede

Proaktiivinen mantelihappoa palauttava ja saastumista ehkäisevä väriaine on vahvistettu tehokkailla ainesosilla, kuten mantelihapolla, vehnäproteiinilla ja kuparilla.

Mandelic Acid pyrkii torjumaan hyperpigmentaatiota, mukaan lukien ikäpisteet, epäpuhtaudet, täplät ja epätasaiset ihonsävyt.
Yhtenä tehokkaimmista ihohuokosten pienentäjistä tunnetun Wheat Proteinin tavoitteena on tasapainottaa kosteutta ja ravita hellävaraisesti, parantaa ihon elinvoimaa ja jättää kasteisen ihon.
Kupari auttaa stimuloimaan kollageenin ja elastiinin synteesiä, samalla kun se pyrkii säilyttämään ihon vahvuuden, säätelemään kiiltoa ja minimoimaan ihottumia.

Tuotenumero: 103892
Ainesosat

Aqua (water), polysorbate 20, saccharomyces/magnesium ferment, saccharomyces/copper ferment, saccharomyces/silicon ferment, saccharomyces/zinc ferment, saccharomyces/iron ferment, ethylhexylglycerin, glycerin, potassium sorbate, urea, diglycerin, sodium pca, mandelic acid, sorbitol, hydrolyzed wheat protein, lactic acid, pca, allantoin, lysine, parfum (fragrance), phenoxyethanol.

Katso lisää vastaavia kuin Proactive Mandelic Acid Restoring & Anti-Pollution Toner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.