By Wishtrend
By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
25,95 €
25,95 €
Variantti : 120 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Mandelic Acid 5% Skin Prep Water on kosteuttava, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, ihoa ärsyttämätön kuorinta. Soveltuu käytettäväksi myös herkälle iholle. Hoito parantaa ihon sävyä ja rakennetta, sekä tehostaa muiden hoitotuotteiden vaikutusta. Tulehduksia ehkäisevien ja antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi tämä kuorinta on erinomainen vaihtoehto akneen taipuvaiselle iholle. Betaglukaani ja pantenoli kosteuttavat, vähentävät punoitusta, ehkäisevät tulehduksia ja rauhoittavat. Natriumhyaluronaatti sitoo kosteutta ja auttaa säilyttämään kosteuden ihossa, ehkäisten ihon kuivumista kuorinnan jälkeen.

 

  • Päivittäinen jätettävä kuorinta sisältää mantelihappoa
  • Parantaa ihon sävyä ja rakennetta
  • Vähentää punoitusta ja aknea


Mantelihappo yksi AHA-hapoista, ja suuren molekyylikokonsa vuoksi se ärsyttää ihoa hyvin vähän.

Tuotenumero: 93380
Ainesosat

Aqua(Water), Mandelic Acid, Butylene Glycol, Beta-Glucan, Panthenol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Sorbitan Sesquioleate, Sorbitol, Glycerin, Houttuynia Cordata Extract, Chlorphenesin, Dimethyl Sulfone, Arginine, Sodium Citrate, Carbomer, EthylHexylGlycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-Hexanediol, Natto Gum

Annostus ja käyttö

Pyyhi hellävaraisesti ja taputtele tuote kasvoille ja kaulalle vanulapulla. Se, kuinka usein tuotetta kannattaa käyttää, riippuu ihotyypistäsi. Herkälle iholle suositeltava määrä on 2-3 kertaa viikossa. Aamulla levitä aurinkosuojavoide tuotteen käytön jälkeen. Emme suosittele tuotteen käyttöä muiden kasvokuorintojen, tai AHA-/BHA-happoa tai C-vitamiinia sisältävien tuotteiden kanssa.

Katso lisää vastaavia kuin By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.