Elizabeth Arden
Visible Difference Gentle Hydrating Toner

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Katso myös
Elizabeth Arden
Skin Balancing Exfoliating Cleanser (Norm/Comb Skin) 125ml
Tuotetiedot

Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Toner -kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja auttaa kirkastamaan kuivaa ihoa. Hellävarainen kasvovesi irrottaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa valmistellen ihon ottamaan vastaan sitä hellivät hoitotuotteet. Ihosta tulee pehmeä ja raikas eikä sille jää kiristelevää tunnetta.

  • Kuivalle iholle

Koko: 200 ml

Käyttö

Puhdista kasvojen iho Elizabeth Arden Visible Difference Gentle Hydrating Cleanser -puhdistustuotteella. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvojen iho hellästi.

Ainesosat

Methylparaben,Propylparaben,Linalool,Limonene,Citronellol,Eugenol,Water,Polysorbate 60,Menthol,Oleth-10,Allantoin,PEG-6,Imidazoldinyl Urea,Alcohol Denat,Hydroxyisohexyl 3- Cyclohexene Carboxaldehyde,Parfm/Fragrance,Butylphenyl Methylpropinal,peg/ppg-17/6 Copolymer

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.