Garnier
Thyme Skin Perfecting Lotion

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 150 ml
Katso myös
Tuotetiedot

ECOCERT-sertifioitu Garnier Bio Thyme Skin Perfecting Toner -kasvovesi tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja ennaltaehkäisee ihon kiiltelyä. Kasvovesi hyödyntää puhdistavaa timjamin eteeristä öljyä ja salisyylihappoa, joka kuorii ihohuokosia hellävaraisesti. Kasvovesi häivyttää näkyvistä laajentuneita huokosia ja hillitsee ihon rasvoittumista ohraveden voimin.

Garnier Bio -tuotelinja hyödyntää luonnollisia, vegaanisia ainesosia ja eteeristen öljyjen ihoa hoitavia vaikutuksia. ECOCERT-sertifoidut Garnier Bio -tuotteet on valmistettu osittain luomutuotantona ja niiden avainainesosat on viljelty kestävän kehityksen mukaisesti. Pakkausmateriaaleiltaan Garnier Bio -tuotelinja on osin tai kokonaan kierrätettyä ja aina edelleen kierrätyskelpoista. Garnier Bio -ihonhoitotuotteiden tuoksut ovat luonnollista alkuperää ja niissä on hyödynnetty eteerisiä öljyjä ja yrttejä.

  • Tasapainottava kasvovesi

  • Sopii erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle

  • ECOCERT-sertifioitu

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 150 ml

Tuotenumero: 76769

Katso lisää vastaavia kuin Thyme Skin Perfecting Lotion

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.