Hickap
Mad Molecules Micellar Toner

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
9,95 €
9,95 €
Variantti : 150 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Täysin vegaaninen.
Sopii kaikille ihotyypeille.
Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Kuvaus
Ihanasti kosteuttava misellivesi ja kasvovesi yhdessä. Tämä monitoimituote puhdistaa hellävaraisesti, pienentää huokosia ja auttaa palauttamaan ihon pH-tasapainon.

Hickapin korkeamolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa syvältä. Niasiiniamidi ja salisyylihappo supistavat huokosia ja auttavat vähentämään talitasoja.

Rakastamme merestä peräisin olevia vaikuttavia ainesosia. Mad Molecules Micellar Tonerin sisältämä Antarcticine® on lähtöisin merestä, ja se auttaa palauttamaan ihon vahvuuden. Tukemalla ihon proteiinisynteesiä tämä Antarktikselta saatu glykoproteiini edistää solujen uusiutumista sekä kollageenin ja elastiinin muodostumista.

Olemme myös lisänneet tuotteeseen probioottisia sakkarideja edistämään ihon hyvien bakteerien kasvua ja antamaan suojaa ulkoisilta hyökkäyksiltä.

  • Puhdistaa hellävaraisesti ja tasapainottaa.
  • Korkeamolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa syvältä.
  • Pienentää huokosia ja säätelee talin tuotantoa.
  • Antarcticine auttaa edistämään solujen uusiutumista ja kollageenin tuotantoa.


Käyttö: Käytä aamuin ja illoin puhdistusrutiinisi viimeistelyvaiheena. Kostuta puuvillatyyny ja pyyhkäise kasvot. Toista, kunnes puuvillatyyny jää puhtaaksi. Älä huuhtele pois. Laita seuraavaksi seerumia ja/tai kosteusvoidetta.

Tuotenumero: 99646

Katso lisää vastaavia kuin Mad Molecules Micellar Toner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.