Lumene
Herkkä

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
9,50 €
9,50 €
Valinta : Soothing Facial Tonic 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Katso myös
Lumene
150 ml
Tuotetiedot

Lumene HERKKÄ Soothing Facial Tonic on hellävarainen kasvovesi, joka viimeistelee ihonpuhdistuksen. Ihonpuhdistuksen viimeistelevän kasvoveden rauhoittava koostumus auttaa vähentämään ihon punoitusta, kireyden tunnetta ja ihoärsytystä samalla kun se parantaa herkän ihon kosteustasapainoa.

  • Herkälle iholle

  • Kaikille ihotyypeille

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 200 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Sodium PCA,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Sorbic Acid,Sodium Hydroxide,Allantoin,Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract,Propanediol

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.