Mario Badescu
Special Cleansing Lotion C

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
19,50 €
19,50 €
Valinta : 236 ml
Katso myös
Mario Badescu
236 ml
Tuotetiedot

Mario Badescu Special Cleansing Lotion C on epäpuhtauksista kärsivälle iholle kehitetty emulsiomainen kasvovesi, jonka syväpuhdistava koostumus desinfioi ihoa ja irroittaa sen pinnalta kuolluta ihosolukkoa. Tehokkaasti hoitava koostumus liuottaa kasvoilta ylimääräistä rasvaisuutta sekä auttaa ennaltaehkäisemään uusien epäpuhtauksien syntyä.

  • Seka- ja rasvaiselle iholle

Ainesosat

Isopropyl Alcohol,Parfum (Fragrance),Polysorbate 20,Aqua (Water,Eau),Propylene Glycol,Coumarin,CI 19140 (Yellow 5),Sodium Chloride,Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,CI 15985 (Yellow 6),CI 42090 (Blue 1),Camphor,Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract,Styrax Benzoin Gum,Sulfur

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut