Peter Thomas Roth
Glycolic Solutions Toner

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 150 ml
Katso myös
Peter Thomas Roth
250 ml
Tuotetiedot

Peter Thomas Roth 8% Glycolic Solutions Toner on kevyesti kuoriva kasvovesi, joka sisältää 8% glykolihappoa ja taikapähkinäuutetta. Kasvoveden kuoriva vaikutus häivyttää juonteita ja ihohuokosia sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Taikapähkinäuute tasapainottaa ihon talin tuotantoa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Allantoiini, kamomilla ja aloe vera rauhoittavat ihoa ja Sodium PCA huolehtii ihon kosteutuksesta.

  • 8% glykolihappoa sisältävä kasvovesi

  • Uudistava ja ihoa tasoittava vaikutus

  • Taikapähkinäuute tasapainoittaa rasvoittuvaa ihoa

  • Miedosti kuoriva koostumus

Koko: 150 ml

Käyttö

Puhdista kasvot. Levitä kasvovettä pumpulilapulla kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Älä huuhtele. Käytä päivittäin tai tarvittaessa.

Muista aurinkosuoja: Tämä tuote sisältää hedelmähappoja, jotka lisäävät ihon aurinkoherkkyyttä ja kasvattavat ihon riskiä palamiseen. Suojaa iho auringolta vaatteilla, aurinkosuojavoiteilla ja vältä suoraa auringossa oleilua tämän tuotteen käytön aikana ja viikon käytön päättymisen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin Glycolic Solutions Toner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.