100% Pure
100% Pure Organic Coffee Cherry Caffeine Face Cream

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tuotetiedot

100% Pure Organic Coffee Cherry Caffeine Face Cream on kasvojen ihoa tehokkaasti ravitseva kosteusvoide, jonka ravitseva anti-age-koostumus hyödyntää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja vitamiineja. Kahvi, kirsikat sekä vihreä ja valkoinen tee tuovat iholle antioksidanttista suojaa ennenaikaista ikääntymistä aikaansaavilta vapailta radikaaleilta.

  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen

Koko: 50 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aloe Juice,Vitamin E (a-tocopherol),Grapefruit Seed,Thyme,Oregano,Vitamin C (ascorbyl palmitate),Rosehip Oil,Rose Hydrosol,Extracts of Rosemary,Goldenseal,Japanese Honeysuckle,Hyaluronic Acid,Green Tea,White Tea,Pomegranate Seed Oil,Coffee Cherry Extract,Green Coffee Powder,Vanilla absolute

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.