Biotherm
Blue Therapy Red Algae Natural Uplift Cream

(4 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
70,90 € * Suos. hinta 75,95 €
70,90 € * Suos. hinta 75,95 €
Variantti : Natural Uplift Cream 50 ml
Tuotetiedot

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream on kiinteyttävä kasvovoide, joka sisältää tehokasta punaista merilevää. Kasvovoide kohdistaa tehonsa ikääntymisen aiheuttamiin juonteisiin ja ryppyihin häivyttäen niitä ja pehmittäen kasvojen ihoa. Kasvovoide heleyttää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen hehkun. Kasvovoiteen nopeasti imeytyvä koostumus levittyy iholle helposti.

Luonto tarjoaa ihonhoitotuotteisiin monia, tehokkaasti vaikuttavia ainesosia. Punainen merilevä on yksi maailman karuimmissa ympäristöissä kasvavista kasveista. Merilevän elinalueet ovat kivisiä ja säävaihteluiden armoilla. Punaiselle merilevälle on karun ympäristön vuoksi kehittynyt ainutlaatuinen kyky korjata itseään ja mukautua vallitseviin olosuhteisiin. Ihonhoidossa punaista merilevää käytetään sen uudistavien ja ihoa vahvistavien ominaisuuksien ansiosta.

  • Kiinteyttävä kasvovoide

  • Ikääntyvälle iholle ja ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin

  • Pehmentävä ja kosteuttava koostumus

  • Heleyttävä vaikutus

Käyttö

Levitä kasvovoidetta puhtaalle iholle kevyesti sivellen. Levitä voidetta sekä kasvojen että kaulan iholle. Käytä yhdessä Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cure -kasvoseerumin kanssa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Tuotenumero: 54263

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut