Biotherm
Skin Oxygen

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Cooling Gel 50 ml
Tuotetiedot

Anna ihosi hengittää! Biotherm Skin Oxygen Cooling Gel -kosteusgeeli auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pystyy paremmin vastustamaan ulkoisia rasitteita. Meikin alle sopiva kosteusgeeli tuo iholle suojaa ilmansaastehiukkasia vastaan samalla kun se saa ihon näyttämään heleämmältä ja tuntumaan puhtaammalta.

Uusi Biotherm Skin Oxygen Oxygen -ihonhoitolinja on kehitetty hoitamaan erityisesti urbaanin elämän ja ilmansaasteiden vaikutuksille altistuvaa ihoa. Tuotelinja hyödyntää Chlorella-uutetta, joka on peräisin tehokkaasti hengittävästä levälajista. Biotherm Skin Oxygen -tuotteet auttavat vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja häivyttämään iholta urbaanin elämän jälkiä. Skin Oxygen -tuotteet auttavat tekemään ihosta jo viikossa kauniimman ja kirkkaamman puhdistavan vaikutuksen ansiosta. Ihon liiallinen talineritys tasapainottuu ja pienet ihovirheet häivyttyvät.

Iholle hengittävän tunteen jättävissä Skin Oxygen -tuotteissa on syrjäisiltä vuoristojärviltä inspiraationsa saanut tuoksu, jossa on raikkaita ja luonnollisia vivahteita. Vedelliseen raikkauteen yhdistyy sitrusvesien, valkoisen teen ja kukkaisuutteiden luonnollinen puhtaus, joka yhdessä miellyttävältä tuntuvien koostumusten kanssa tekevät Skin Oxygen -ihonhoitorutiinista suoranaisen aistielämyksen.

Koko: 50 ml

Koe Skin Oxygen

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut