Egyptian Magic
All Purpose Skin Cream

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
8,50 €
8,50 €
Valinta : 7.5 ml
Tuotetiedot

Egyptian Magic All Purpose Skin Cream on monikäyttöinen tehokosteuttaja, joka sopii erityisen hyvin kuivan ja ärtyneen ihon hellimiseen. Taianomainen egyptiläinen voide on noussut parikymmentävuotisen historiansa aikana kulttituotteeksi ympäri maailmaa.

Luonnonmukaisista ainesosista valmistettu voide sisältää vain kuutta ainesosaa: oliiviöljyä, mehiläisvahaa, hunajaa, mehiläisten siitepölyä, kuningatarhyytelöä ja kittivahauutetta.

Egyptian Magic sopii esimerkiksi ihottuman ja ekseeman aiheuttaman kuivuuden rauhoittamiseen sekä kuivan ihon sekä hiusten, huulten ja kynsinauhojen tehokosteuttamiseen. Tämän lisäksi tuote sopii käytettäväksi kasvojen ja vartalon iholla vartalovoiteen tai kasvovoiteen tapaan ravitsemassa, kosteuttamassa ja hoitamassa ihoa. Monitoimivoide sopii myös meikin alle tai rauhoittamaan ihoa parranajon ja karvojen poiston jälkeen.

  • Monikäyttöinen kosteusbalsami

  • Yksinkertainen raaka-ainekoostumus

Ainesosat

Beeswax,Honey,ROYAL JELLY,Olive Oil,Bee Pollen,Propolis Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut