Kerstin Florian
Rehydrating

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Remineralizing Face Crème 50 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

  • Kosteuttava kasvovoide

  • Ravitseva ja suojaava

Koko: 50 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Steareth-21,Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Ethylhexylglycerin,Isopropyl Myristate,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Cetearyl Alcohol,Sodium Hydroxide,Behentrimonium Methosulfate,Beeswax (Cera Alba),Calendula Officinalis Flower Extract,Sorbitol,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Echinacea Purpurea Extract,Anthemis Nobilis Flower Extract,Behenyl Alcohol,Pelargonium Graveolens Flower Oil,Hypnea Musciformis Extract,Sargassum Filipendula Extract,Hypericum Perforatum Extract,LINALOOL. *Organic,SEA SALT EXTRACT,GELIDIELLA ACEROSA EXTRACT,PHENOYXETHANOL

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.