KOSÉ
Cell Radiance Firming Lift Cream

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 40 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Japanilainen KOSÉ Cell Radiance Firming Lift Cream -hoitovoide ravitsee kasvojen ihoa ja auttaa samalla tuomaan sille päivän aikana suojaa ulkoisilta rasitteilta. Hoitovoide sopii käytettäväksi myös yöllä, jolloin se auttaa tukemaan ihon luonnollista yöllistä uudistumisprosessia. Päivä päivältä kasvonpiirteet korostuvat ja terävöittyvät ja ihosta tulee nuorekkaamman ja heleämmän näköinen. Neljän viikon käytön jälkeen iho näyttää tasaisemmalta, kohotetulta ja sen juonteet vaikuttavat häivyttyneen.

Koko: 40 ml

Käyttö

Levitä hoitovoidetta puhdistetulle kasvojen iholle aamuisin ja/tai iltaisin.

Tietoa vaikuttavista ainesosista

Anti-age-vaikutteinen hoitovoide hyödyntää viidestä eri soijasta valmistettua Soja Repair Cocktail -yhdistettä, joka tuo iholle monivaikutteista hoitoa. Yhdiste tukee ihon uudistumista auttaen häivyttämään iholta sen ikääntymisestä kertovia merkkejä.

Hoitovoiteen sisältämä inkiväärisukuisen galangajuuren uutteen on tutkitusti osoitettu auttavan ehkäisemään ihon kimmoisuudesta vastaavaa elastiinia hajottavan elastaasi-entsyymin muodostumista, mikä auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta. Ainesosa tunnetaan myös sen uskomattomasta kyvystä heleyttää ihoa.

Japaninmispelin lehdistä saatava uute auttaa rauhoittamaan ihoa ja tehostamaan sen uudistumista. Japaninmispelin lehtiä on käytetty perinteisessä japanilaisessa lääketieteessä hoitamaan ihotulehduksia ja hedelmä tunnetaan Japanissa sen parantavasta vaikutuksesta.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.