Lancôme
Hydra Zen Cream Set

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tuotetiedot

Lancôme Hydra Zen Cream Set

Lancôme Hydra Zen Cream Set tarjoaa intensiivisesti kosteuttavan ihonhoitorutiinin yhdessä pakkauksessa. Setti sisältää Hydra Zen -linjan rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita sekä Lancôme Génifique-seerumin matkakoossa.

Tunne- ja ympäristötekijät aiheuttavat iholle päivittäistä stressiä, jonka rasitus jättää hiljalleen jälkensä myös kasvoihin. Ihon suojamuurin tasapaino häiriintyy, iho muuttuu hauraammaksi ja sen kyky puolustautua ulkoisia haittatekijöitä vastaan heikkenee. Heikentynyt iho kuivuu ja herkistyy. Iho tuntuu epämukavalta, näyttää samealta ja siihen ilmaantuu pieniä kauneusvirheitä. Lancôme loi Hydra Zen -sarjan, jonka ihonhoitotuotteiden joukosta löytyy paitsi kosteuttavia, myös ihoa rauhoittavia, suojaavia, pehmentäviä ja heleyttäviä tuotteita, jotka myös hälventävät stressin merkkejä.

  • Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream -kosteusvoiteen välittömästi rauhoittava ja raikastava koostumus kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti tehden siitä tasaisemman ja heleämmän sävyisen.

  • Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate on ihoa vahvistava ja sen nuorekkuutta aktivoiva tiiviste, joka vaikuttaa kymmeneen Lancôme-tutkijoiden havaitsemaan ja mitattavissa olevaan nuorekkaan ihon tunnusmerkkiin. Aamuin illoin käytettävä tiiviste aktivoi ja vahvistaa kaikkia näitä auttaen ylläpitämään ihon nuorekasta hehkua.

  • Lancôme Advanced Génifique Yeux Light-Pearl Eye-Illuminator on silmänympärysihon nuorekkuutta aktivoiva tiiviste, joka hyödyntää uudenlaista yhdistettä ja seitsemää patenttia omaavaa suunnittelua. Tiivisteen valoa säteilevä koostumus sekä joustava, metallia ja elastomeereja yhdistävä aplikaattori saavat aikaan huipputuloksia.

  • Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Overnight Serum-In-Mask -tuotteen kevyt ja samettinen koostumus yhdistää seerumin raikkauden ja tehon sekä naamion täyteläisyyden ja ihoa hellivän vaikutuksen. Ravitseva seeruminaamio heleyttää ihoa yön aikana saaden ihon näyttämään aamulla energisemmältä, raikkaammalta ja kimmoisammalta sekä heleämmän ja tasaisemman sävyiseltä.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut