Shiseido
Waso

(2 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 9,90 €

39,60 € 49,50 €

Säästät 9,90 €

39,60 € 49,50 €

Variantti : Color Smart Day Moisturizer Oil Free 50 ml
Tuotetiedot

Erityisesti nuorelle iholle kehitetty Shiseido WASO Waso Color Smart Day Moisturizer SPF 30 -kosteusemulsio antaa kasvoille mattaisen pinnan samalla kun se kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti. Kosteusemulsion koostumus sisältää ihon sävyyn mukautuvia sävypigmenttejä, jotka tasoittavat ihon sävyä ja kirkastavat kasvoja. Kosteusemulsio auttaa häivyttämään laajentuneita ihohuokosia ja sen puuteripartikkelit auttavat suojaamaan ihoa ilmansaasteilta.

Suojakertoimellinen kosteusemulsio auttaa suojaamaan ihoa UV-säteilyltä samalla kun sen japaninmispelin lehdistä saatavaa aktiiviainetta hyödyntävä koostumus tuo iholle antioksidanttista suojaa ja auttaa tasapainottamaan ihon rasvaisuutta. Kosteusemulsion PhytoResist System+ -koostumus hyödyntää kasviperäisten ainesosien tehoa auttaen lisäämään ihon kykyä sietää ulkoisia ja sisäisiä rasitteita. Samalla se myös tuo iholle täyteläistä kosteutusta.

  • Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

  • Ei tuki ihohuokosia

  • Öljytön koostumus

  • Parabeeniton

  • Ihon sävyyn mukautuva sävy

  • SPF 30

Koko: 50 ml

Käyttö

Käytä tuotetta aamuisin ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Levitä pieni määrä tuotetta kasvojen iholle hellästi sivellen. Tuotteen sävypigmentit mukautuvat iholle levittäessä ihon sävyyn ja auttavat tasoittamaan sitä.

Katso lisää vastaavia kuin Waso

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut