Biotherm
Skin Oxygen

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,95 €
23,95 €
Variantti : Oxygenating Lotion 200 ml
Tuotetiedot

Anna ihosi hengittää! Biotherm Skin Oxygen -tuotelinjan tähtituotteen Biotherm Skin Oxygen Oxygenating Lotion -kasvoveden raikas koostumus puhdistaa ihoa, poistaa siltä epäpuhtauksia sekä auttaa häivyttämään ihohuokosia. Vesimäisen kevyt kasvovesi auttaa lisäksi parantamaan ihon sävyä ja lisäämään ihon heleyttä. Kasvovesi sisältää 99 % luonnosta peräisin olevia ainesosia.

Uusi Biotherm Skin Oxygen Oxygen -ihonhoitolinja on kehitetty hoitamaan erityisesti urbaanin elämän ja ilmansaasteiden vaikutuksille altistuvaa ihoa. Tuotelinja hyödyntää Chlorella-uutetta, joka on peräisin tehokkaasti hengittävästä levälajista. Biotherm Skin Oxygen -tuotteet auttavat vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja häivyttämään iholta urbaanin elämän jälkiä. Skin Oxygen -tuotteet auttavat tekemään ihosta jo viikossa kauniimman ja kirkkaamman puhdistavan vaikutuksen ansiosta. Ihon liiallinen talineritys tasapainottuu ja pienet ihovirheet häivyttyvät.

Iholle hengittävän tunteen jättävissä Skin Oxygen -tuotteissa on syrjäisiltä vuoristojärviltä inspiraationsa saanut tuoksu, jossa on raikkaita ja luonnollisia vivahteita. Vedelliseen raikkauteen yhdistyy sitrusvesien, valkoisen teen ja kukkaisuutteiden luonnollinen puhtaus, joka yhdessä miellyttävältä tuntuvien koostumusten kanssa tekevät Skin Oxygen -ihonhoitorutiinista suoranaisen aistielämyksen.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Sisältää 99% luonnosta peräisin olevia ainesosia

  • Kirkastaa ihoa

  • Häivyttää ihohuokosia

  • Osa Biotherm Skin Oxygen -ihonhoitolinjaa

Koko: 200 ml

Koe Biotherm Skin Oxygen

Katso lisää vastaavia kuin Skin Oxygen

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut