Clinique
iD BB-Gel + Irritation

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
41,95 €
41,95 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Clinique iD BB-Gel + Irritation on BB-geeli, jossa ihonhoito ja meikkaus yhdistyvät vallankumouksellisella tavalla. Kevyt BB-voide yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen. Tehotiiviste kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen ja Dramatically Different™ Moisturizing BB -geeli kosteuttaa ihoa koko päivän ajan sekä antaa iholle kauniin, luonnollisen tasaisen sävyn. 

Clinique iD Irritation Concentrate -hoitotiiviste sisältää fermentoituja, pienimolekyylisiä probiootteja, joita iho pääsee hyödyntämään välittömästi. Hoitotiivisteen maitohappobakteerit auttavat vahvistamaan ihon omaa mikrobiomia ja edistämään hyvien bakteerien kasvua. Valkoinen tee, merileväuutteet, lakritsinjuuri, hiivauute ja fytosfingosiini-keramidi tasoittavat ihon punoitusta ja kirkastavat ihon sävyä. Hoitotiiviste sisältää myös pieniä määriä energisoivaa kofeiinia ja tauriinia, jotka tehostavat ihon omaa, luonnollista suojaa.

  • BB-geelin ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti punoittavalle, ihotyypiltään normaalille iholle

  • Sopii myös punoittavalle sekaiholle

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 50 ml

Katso lisää vastaavia kuin iD BB-Gel + Irritation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.