Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
43,95 €
43,95 €
Variantti : Line & Wrinkles + Base Dramatically Different Hydrating Jelly 125 ml
Tuotetiedot

Clinique iD Lines & Wrinkles + Hydrating Jelly

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Lines & Wrinkles + Hydrating Jelly -yhdistelmä tarjoaa nopeasti imeytyvän kosteusgeelin hyödyt ja samalla kasvojen juonteita häivyttävän vaikutuksen. Kosteusgeeli tuo iholle täyteläisen tuntuman samalla, kun hoitotiiviste kohdistaa tehonsa kuivuudesta aiheutuviin juonteisiin ja ryppyihin tiivistetyn heraproteiinin voimin.

Clinique iD Lines & Wrinkles -tehotiiviste sisältää heraproteiinin ja peptidien yhdistelmän, joka auttaa madaltamaan juonteita ja vahvistamaan ihoa. Hoitotiivisteen kofeiini ja tauriini tuovat iholle energisoivan vaikutuksen ja manteliöljy tarjoaa ravitsevaa hoitoa. Hoitotiiviste sisältää myös punaleväuutetta ja aminohappoja, jotka auttavat pehmentämään hienoisia juonteita.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti normaalille ja sekaiholle, jolla näkyy ikääntymisen merkkejä ja kuivuudesta johtuvia juonteita

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.