Priori
TTC fx341 Luxuriant Crème

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

TTC fx341 Luxuriant Crème -kasvovoide on nimensä mukaisesti ylellinen valinta ravitsevuutta ja hehkua kaipaavalle iholle. Antioksidanttinen kasvovoide auttaa suojaamaan ihoa ympäristön stressitekijöiltä kuten vapailta radikaaleilta. Ihoa heleyttävä ja runsaasti kosteuttava kasvovoide sisältää arganöljyä, auringonkukkaöljyä ja oliivinlehtiuutetta, jotka hellivät ihoa lähes kasvohoidon tapaan. Kasvovoide hyödyntää Triple Turmeric -yhdistettä (TTC), joka kohdistaa tehonsa juonteisiin ja pigmenttivirheisiin kirkastaen ja suojaten ihoa. Kasvovoiteen superyhdiste sisältää kurkumajuuren uutetta, vihreää teetä, lakritsijuurta ja viinirypäleen siemenistä saatavaa öljyä.

 

  • Täyteläinen kasvovoide
  • Ravitseva ja antioksidanttinen vaikutus
  • Erityisesti kuivalle ja samealle iholle


 

Tuotenumero: 81962
Käyttö

Annostele 1-2 pumppausta kasvovoidetta kämmenille ja hiero kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Käytä tätä voidetta ihonhoitorutiinissasi seerumin tai hoitotuotteen päällä. 

Katso lisää vastaavia kuin TTC fx341 Luxuriant Crème

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.