Nivea
MEN Sensitive

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
10,50 €
10,50 €
Variantti : Face Care Lotion 75 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Sensitive Face Care Lotion on mieto kasvorasva erityisesti herkälle iholle. Mieto koostumus ei sisällä alkoholia, hajusteita tai väriaineita, jotka helposti kuivattavat ihoa. Rikastettu rauhoittavalla kamomillalla ja E-vitamiinilla sekä lakritsiuutteella, jotka vastustavat ihoärsytystä ja tulehdusriskiä. Sisältää UVA & UVB suojan, joka suojaa vahingollisilta auringonsäteiltä. Rasva luo maksimaalisen kosteutuksen 24 tunniksi ja pitää ihon pehmeänä ja joustavana.
Käytä aamuin illoin.

Tuotenumero: 35810
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate Citrate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Salicylate, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Carbomer, Maltodextrin, Sodium Hydroxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Piroctone Olamine.

Katso lisää vastaavia kuin MEN Sensitive

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.