Nivea
NIVEA Q10 Power Firming Day Cream SPF15

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
15,50 €
15,50 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Q10 Plus Anti-Wrinkle Moisturizing Day Cream on kosteuttava päivävoide, joka sisältää Q10 ja kreatiinia, jotka tehokkaasti vastustavat ryppyjen syntymistä. Sisältää myös SPF15 sekä UVA filtterin, jotka luovat suojan vahingoittavia auringonsäteitä vastaan, jotka voivat johtaa ryppyjen ja iän tuomien läikkien syntymiseen. Ikääntyminen johtaa luonnollisesti Q10 ja kreatiinin vähenemiseen, jolloin iholla on vähemmän energiaa uudistaa itseään. Voide nostaa luonnollisia Q10 ja kreatiini tasoja iholla ja samaan aikaan vähentää uurteiden syvyyttä ja uusien ryppyjen syntymistä. Ihosta tulee kosteutettu ja kimmoisa - sileämmälle, säteilevämmälle ja nuorekkaammalle iholle!

Tuotenumero: 35819
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Cocoglycerides, Methylpropanediol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Isononanoate, Triisostearin, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Ubiquinone, Panthenol, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Pantolactone, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum

Katso lisää vastaavia kuin NIVEA Q10 Power Firming Day Cream SPF15

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.