Maria Åkerberg
Face Lotion Moist

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 21,95 €
12,90 € Suos. hinta 21,95 €
Variantti : 50 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
50 ml
Tuotetiedot

Face Lotion Moist on kevyt kasvovoide, joka kosteuttaa ja ravitsee runsaasti sekä päivällä että yöllä. Se sopii normaalista kuivalle iholle ja teini-ikäisen ensimmäiseksi kasvovoiteeksi. Face Lotion Moist soveltuu myös atooppiseen ihottumaan ja ruusufinniin. Neuvottele ihoterapeuttisi tai lääkärisi kanssa! Voide sisältää eteeristä Bergamottiöljyä, joka tasapainottaa ja puhdistaa, ja Patsulia, joka vahvistaa ja auttaa solujen uusiutumisessa. Käyttämämme maitohappo valmistetaan sokerijuurikkaista ja on saman tyyppistä kuin kehon luonnollisesti tuottama kosteuden sitoja. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43680
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin (Vegetable), Cetearyl Glucoside, Cera Alba (Beeswax), Lactic Acid, Sodium Lactate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Citrus Bergamia (Bergamot Orange) Peel Oil, Xanthan Gum, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Bitter Orange) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Kaada Face Lotion Moistia käsiin ja levitä suoraan Freshenerin jälkeen kostealle iholle. Älä käytä Face Lotion Moistia silmien ympärillä. Valitse sen sijaan sopiva tuote, kuten Eye Cream, Eye Cream More, Eye Balm tai Eye Gel. Vahvistaaksesi vaikutusta kuivalla iholla, käytä Royal Facial Oil Moistia Face Lotion Moistin alla.

Katso lisää vastaavia kuin Face Lotion Moist

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.