bareMinerals
Pureness Soothing Light Moisturizer

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
35,95 €
35,95 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Tämä kevyt, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kosteusvoide vähentää punoitusta ja kosteuttaa sekä välittömästi että pitkäkestoisesti.
Tämä vegaaninen kasvovoide on puhdas ja hellävarainen kaikista herkimmällekin iholle. Sisältäen vain 15 raaka-ainetta, se antaa välittömän ja koko päivän kestävän kosteutuksen samalla vähentäen näkyvästi punoitusta ja herkkyyttä. Kuluttajatutkimuksen mukaan 90 % osallistujista oli sitä mieltä, että iho tuntui rauhoittuneemmalta 2 viikon päivittäisen käytön jälkeen.*
Tämä vegaaninen koostumus on 100 % puhdas ja 96 % sen raaka-aineista on peräisin luonnosta. Voide on täynnä kookosvettä ja kookosmaitoa, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa, sekä opuntiakaktusta, joka vähentää punoitusta ja ravitsee ja antaa antioksidantteja.
Dermatologisesti testattu
*Perustuen 4 viikon kanadalaiseen kuluttajatutkimukseen, jossa oli 29 osallistujaa.

Levitä kasvoille ja kaulalle aamuin illoin.

Tuotenumero: 84268
Ainesosat

WATER (AQUA/EAU), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CANDELILLA/JOJOBA/RICE BRAN POLYGLYCERYL-3 ESTERS, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, OPUNTIA VULGARIS EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT JUICE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, CELLULOSE GUM, XANTHAN GUM.

Katso lisää vastaavia kuin Pureness Soothing Light Moisturizer

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.