COSRX
Advanced Snail 92 All in one Cream

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,90 € * Suos. hinta 30,95 €
20,90 € * Suos. hinta 30,95 €
Variantti : ml 100
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream on etanaseerumia sisältävä kosteusvoide. Sisältää jopa 92% pelkkää etanaseerumia. Etanaseerumi on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Kosteusvoide sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa tai korjaamaan epäpuhtauksien jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Etanaseerumi auttaa siis useisiin iho-ongelmiin. COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä lisättyjä hajusteita.

Tuotenumero: 92949
Ainesosat

Snail Secretion Filtrate, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Ethyl Hexanediol, Phenoxyethanol, Arginine, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Palmitic Acid, Panthenol, Xanthan Gum, Stearic Acid, Adenosine, Aqua/Water, Myristic Acid

Katso lisää vastaavia kuin Advanced Snail 92 All in one Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut