Biotherm
Skin Oxygen

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 10,19 €

40,76 € 50,95 €

Säästät 10,19 €

40,76 € 50,95 €

Variantti : Cream SPF15 50 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Biotherm Skin Oxygen Cream SPF 15 -päivävoide kosteuttaa ihoa ja auttaa ennaltaehkäisemään sen ennenaikaista ikääntymistä. Antuoksidanttinen päivävoide sopii erityisesti 25-35-vuotiaille ylläpitämään ihon hyvinvointia ja torjumaan ulkoisten rasitteiden aikaansaamia ikääntymisen merkkejä. Kosteusvoiteessa on kevyt, iholle hyvin imeytyvä koostumus, joka auttaa lisäämään ihon heleyttä.

Uusi Biotherm Skin Oxygen Oxygen -ihonhoitolinja on kehitetty hoitamaan erityisesti urbaanin elämän ja ilmansaasteiden vaikutuksille altistuvaa ihoa. Tuotelinja hyödyntää Chlorella-uutetta, joka on peräisin tehokkaasti hengittävästä levälajista. Biotherm Skin Oxygen -tuotteet auttavat vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja häivyttämään iholta urbaanin elämän jälkiä. Skin Oxygen -tuotteet auttavat tekemään ihosta jo viikossa kauniimman ja kirkkaamman puhdistavan vaikutuksen ansiosta. Ihon liiallinen talineritys tasapainottuu ja pienet ihovirheet häivyttyvät.

Iholle hengittävän tunteen jättävissä Skin Oxygen -tuotteissa on syrjäisiltä vuoristojärviltä inspiraationsa saanut tuoksu, jossa on raikkaita ja luonnollisia vivahteita. Vedelliseen raikkauteen yhdistyy sitrusvesien, valkoisen teen ja kukkaisuutteiden luonnollinen puhtaus, joka yhdessä miellyttävältä tuntuvien koostumusten kanssa tekevät Skin Oxygen -ihonhoitorutiinista suoranaisen aistielämyksen.

  • Suojaava päivävoide kaikille ihotyypeille

  • SPF 15

  • Auttaa ylläpitämään ihon nuorekkuutta

  • Vahvistaa ihon kykyä suojautua ilmansaasteilta

Koko: 50 ml

Katso lisää vastaavia kuin Skin Oxygen

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.