Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Irritation + Base Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Irration + Moisturizing Lotion -yhdistelmä on kuivalle ja ärtyneelle sekä helposti reagoivalle iholle suunnattu kosteusvoide. Kosteuttava kasvovoide jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja auttaa vahvistamaan ihon kosteustasapainoa ja ennaltaehkäisemään kosteuden haihtumista. Vihreä Irritation-tehotiiviste tukee ihon omia suojamekanismeja ja mikrobiomia maitohappojen avulla. Kasvovoiteen kosteuttavasta koostumuksesta nauttii etenkin couperoottinen, hilseilevä ja kiristelevä iho.

Clinique iD Irritation Concentrate -hoitotiiviste sisältää fermentoituja, pienimolekyylisiä probiootteja, joita iho pääsee hyödyntämään välittömästi. Hoitotiivisteen maitohappobakteerit auttavat vahvistamaan ihon omaa mikrobiomia ja edistämään hyvien bakteerien kasvua. Valkoinen tee, merileväuutteet, lakritsinjuuri, hiivauute ja fytosfingosiini-keramidi tasoittavat ihon punoitusta ja kirkastavat ihon sävyä. Hoitotiiviste sisältää myös pieniä määriä energisoivaa kofeiinia ja tauriinia, jotka tehostavat ihon omaa, luonnollista suojaa.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti punoittavalle, herkästi reagoivalle kuivalle iholle

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.