Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
41,95 €
41,95 €
Valinta : Irritation + Base Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 125 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Irration + Moisturizing Lotion -yhdistelmä on kuivalle ja ärtyneelle sekä helposti reagoivalle iholle suunnattu kosteusvoide. Kosteuttava kasvovoide jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja auttaa vahvistamaan ihon kosteustasapainoa ja ennaltaehkäisemään kosteuden haihtumista. Vihreä Irritation-tehotiiviste tukee ihon omia suojamekanismeja ja mikrobiomia maitohappojen avulla. Kasvovoiteen kosteuttavasta koostumuksesta nauttii etenkin couperoottinen, hilseilevä ja kiristelevä iho.

Clinique iD Irritation Concentrate -hoitotiiviste sisältää fermentoituja, pienimolekyylisiä probiootteja, joita iho pääsee hyödyntämään välittömästi. Hoitotiivisteen maitohappobakteerit auttavat vahvistamaan ihon omaa mikrobiomia ja edistämään hyvien bakteerien kasvua. Valkoinen tee, merileväuutteet, lakritsinjuuri, hiivauute ja fytosfingosiini-keramidi tasoittavat ihon punoitusta ja kirkastavat ihon sävyä. Hoitotiiviste sisältää myös pieniä määriä energisoivaa kofeiinia ja tauriinia, jotka tehostavat ihon omaa, luonnollista suojaa.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti punoittavalle, herkästi reagoivalle kuivalle iholle

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.