Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Irritation + Base Dramatically Different Oil-Control Gel 125 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Katso myös
Tuotetiedot

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Irritation + Oil-Control Gel -yhdistelmä sisältää rauhoittavan ja punoitusta tasoittavan vihreän hoitotiivisteen ja kevyesti ihoa kosteuttavan voidegeelin. Räätälöity kosteusvoide sopii sekaiholle ja rasvoittuvalle ihotyypille, joka tuntuu reaktiiviselta ja herkältä. Kevyt geelivoide imeytyy iholle nopeasti samalla, kun tehotiiviste rauhoittaa ihon punoitusta, tuo iholle tasapainoa ja auttaa vahvistamaan sen omia suojamekanismeja.

Clinique iD Irritation Concentrate -hoitotiiviste sisältää fermentoituja, pienimolekyylisiä probiootteja, joita iho pääsee hyödyntämään välittömästi. Hoitotiivisteen maitohappobakteerit auttavat vahvistamaan ihon omaa mikrobiomia ja edistämään hyvien bakteerien kasvua. Valkoinen tee, merileväuutteet, lakritsinjuuri, hiivauute ja fytosfingosiini-keramidi tasoittavat ihon punoitusta ja kirkastavat ihon sävyä. Hoitotiiviste sisältää myös pieniä määriä energisoivaa kofeiinia ja tauriinia, jotka tehostavat ihon omaa, luonnollista suojaa.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti punoittavalle sekaiholle ja rasvoittuvalle ihotyypille

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.