-20%
Alennus

Clinique
iD Lines & Wrinkles + Moisturizing Lotion

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 8,39 €

33,56 € 41,95 €

33,56

Säästät 8,39 €

33,56 € 41,95 €

33,56
Valinta :
Katso myös
Clinique
Custom-Repair Moisturizer, Skin Type 2, 50ml
Tuotetiedot

Clinique iD Lines & Wrinkles + Moisturizing Lotion

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Lines & Wrinkles + Moisturizing Lotion -yhdistelmä on iD-linjan ravitsevin ja kosteuttavin kombo. Erityisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ikääntymisen merkkejä jo saaneelle iholle sopiva kosteusvoide auttaa vahvistamaan ihoa ja häivyttämään juonteita tiivistetyn heraproteiinin voimin. Silkkisen tuntuinen kosteusvoide auttaa suojaamaan ihon omaa kosteusvaippaa, jonka ansiosta kosteus pysyy iholla.

Clinique iD Lines & Wrinkles -tehotiiviste sisältää heraproteiinin ja peptidien yhdistelmän, joka auttaa madaltamaan juonteita ja vahvistamaan ihoa. Hoitotiivisteen kofeiini ja tauriini tuovat iholle energisoivan vaikutuksen ja manteliöljy tarjoaa ravitsevaa hoitoa. Hoitotiiviste sisältää myös punaleväuutetta ja aminohappoja, jotka auttavat pehmentämään hienoisia juonteita.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti kuivalle iholle, jolla näkyy ikääntymisen merkkejä ja kuivuudesta johtuvia juonteita

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.