Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 8,79 €

35,16 € 43,95 €

Säästät 8,79 €

35,16 € 43,95 €

Variantti : Uneven Skin Tone + Base Dramatically Different Hydrating Jelly 125 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Uneven Skin Tone + Hydrating Jelly -yhdistelmä kohdistaa tehonsa ihon pigmenttihäiriöihin ja epätasaiseen ihonsävyyn. Kosteuttava, nopeasti imeytyvä geeli tuo iholle välittömästi raikkaan tunteen ja auttaa sitomaan kosteuden kasvoille hyaluronihapon avulla. Mieto, kuoriva vaikutus tehostaa kirkastavien ainesosien imeytymistä ja heleyttää.

Clinique iD Uneven Skin Tone -tehotiiviste sisältää ihon sävyä tasoittavaa, japaninkarhunputkesta saatavaa uutetta. Kirkastavaa vaikutusta tehostavat hoitotiivisteen melassiuute, baikalinvuohennokka ja lakritsinjuuri. Ansioksidanttinen C-vitamiinijohdannainen (Ascorbyl Glucoside) tekee tehotiivisteestä erityisen energisoivan. Pieni määrä salisyylihappoa tasoittaa ihon tekstuuria ja auttaa aktiiviaineita imeytymään paremmin. Hoitotiivisteen kofeiini ja tauriini tuovat elävöittävän vaikutuksen.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti normaalille iholle ja sekaiholle, joka kaipaa kirkkautta ja tasaisuutta

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.