Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
41,95 €
41,95 €
Variantti : Uneven Skin Tone + Base Dramatically Different Oil-Control Gel 125 ml
Tuotetiedot

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Uneven Skin Tone + Oil-Control Gel -yhdistelmä sopii rasvoittuvalle iholle, joka kaipaa heleyttä ja tasaisempaa ihonsävyä. Tahmaton, kosteuttava voidegeeli tukee hoitotiivisteen vaikutuksia optimaalisesti ja tuo iholle tasapainoa. Yhdistelmä on omiaan kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa, jolla on pigmenttihäiriöitä tai auringon säteiden tuomaa sameutta.

Clinique iD Uneven Skin Tone -tehotiiviste sisältää ihon sävyä tasoittavaa, japaninkarhunputkesta saatavaa uutetta. Kirkastavaa vaikutusta tehostavat hoitotiivisteen melassiuute, baikalinvuohennokka ja lakritsinjuuri. Ansioksidanttinen C-vitamiinijohdannainen (Ascorbyl Glucoside) tekee tehotiivisteestä erityisen energisoivan. Pieni määrä salisyylihappoa tasoittaa ihon tekstuuria ja auttaa aktiiviaineita imeytymään paremmin. Hoitotiivisteen kofeiini ja tauriini tuovat elävöittävän vaikutuksen.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle, joka kaipaa heleyttä

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.