Garnier
Lavandin Firming Day Care

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 2,50 €

10,00 € 12,50 €

Säästät 2,50 €

10,00 € 12,50 €

Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Garnier Bio Lavandin Firming Day Care -kasvovoiteen täyteläinen koostumus saa tehonsa luomu-rivieranlaventelista, jonka elvyttävät vaikutukset edesauttavat ihon uudistumista. Kasvovoide sisältää lisäksi antioksidanttista E-vitamiinia, joka auttaa suojaamaan ihoa ja ihoa syvältä ravitsevaa arganöljyä. ECOCERT-sertifioitun kasvovoiteen pehmentävä vaikutus sopii erityisesti ikääntyvälle iholle, joka kaipaa kiinteytystä ja ravitsevaa hoitoa.

Garnier Bio -tuotelinja hyödyntää luonnollisia, vegaanisia ainesosia ja eteeristen öljyjen ihoa hoitavia vaikutuksia. ECOCERT-sertifoidut Garnier Bio -tuotteet on valmistettu osittain luomutuotantona ja niiden avainainesosat on viljelty kestävän kehityksen mukaisesti. Pakkausmateriaaleiltaan Garnier Bio -tuotelinja on osin tai kokonaan kierrätettyä ja aina edelleen kierrätyskelpoista. Garnier Bio -ihonhoitotuotteiden tuoksut ovat luonnollista alkuperää ja niissä on hyödynnetty eteerisiä öljyjä ja yrttejä.

  • Täyteläinen kasvovoide

  • Erityisesti ikääntyvälle ja/tai kuivalle iholle

  • ECOCERT-sertifioitu

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 50 ml

Katso lisää vastaavia kuin Lavandin Firming Day Care

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.