Lancôme
Hydra Zen

(4 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
50,60 € Suos. hinta 54,95 €
50,60 € Suos. hinta 54,95 €
Variantti : Neurocalm Rich Cream Dry Skin 50 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Lancôme Hydra Zen Neurocalm Day Cream - Dry Skin -kosteusvoiteen välittömästi rauhoittava, ihoa ravitseva ja pehmentävä koostumus on kehitetty erityisesti kuivalle iholle. Tehokasta, pitkäkestoista kosteutusta antava voide tuo iholle raikkaan tunteen saaden sen sävyn näyttämään tasaisemmalta ja heleämmältä.

Tunne- ja ympäristötekijät aiheuttavat iholle päivittäistä stressiä, jonka rasitus jättää hiljalleen jälkensä myös kasvoihin. Ihon suojamuurin tasapaino häiriintyy, iho muuttuu hauraammaksi ja sen kyky puolustautua ulkoisia haittatekijöitä vastaan heikkenee. Heikentynyt iho kuivuu ja herkistyy. Iho tuntuu epämukavalta, näyttää samealta ja siihen ilmaantuu pieniä kauneusvirheitä. Lancôme loi Hydra Zen -sarjan, jonka ihonhoitotuotteiden joukosta löytyy paitsi kosteuttavia, myös ihoa rauhoittavia, suojaavia, pehmentäviä ja heleyttäviä tuotteita, jotka myös hälventävät stressin merkkejä.

  • Rauhoittaa, ravitsee ja heleyttää ihoa

  • Kuivalle iholle

Koko: 50 ml

Tuotenumero: 4079

Katso lisää vastaavia kuin Hydra Zen

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut