Lancôme
Hydra Zen

(5 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
36,95 €
36,95 €
Variantti : Neurocalm Cream-Gel 50 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Lancôme Hydra Zen Neurocalm Gel Cream -voidegeelin kevyt koostumus ravitsee rasvoittuvaa ihoa tuoden sille raikkaan ja miellyttävän tunteen. Pitkäkestoisesti kosteuttava voidegeeli saa ihon näyttämään heleämmältä sekä tasaisemman sävyiseltä.

Tunne- ja ympäristötekijät aiheuttavat iholle päivittäistä stressiä, jonka rasitus jättää hiljalleen jälkensä myös kasvoihin. Ihon suojamuurin tasapaino häiriintyy, iho muuttuu hauraammaksi ja sen kyky puolustautua ulkoisia haittatekijöitä vastaan heikkenee. Heikentynyt iho kuivuu ja herkistyy. Iho tuntuu epämukavalta, näyttää samealta ja siihen ilmaantuu pieniä kauneusvirheitä. Lancôme loi Hydra Zen -sarjan, jonka ihonhoitotuotteiden joukosta löytyy paitsi kosteuttavia, myös ihoa rauhoittavia, suojaavia, pehmentäviä ja heleyttäviä tuotteita, jotka myös hälventävät stressin merkkejä.

  • Kosteuttaa, rauhoittaa ja heleyttää ihoa

  • Rasvoittuvalle iholle

Koko: 50 ml

Tuotenumero: 2700

Katso lisää vastaavia kuin Hydra Zen

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut