SkinPlan
Skinplan Complete Kit

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
133,50 €
133,50 €
Variantti : 200 ml, 50 ml, 50 ml, 30 ml
Tuotetiedot

Monipuolinen ihonhoitosetti rasvoittuvan ihon hoitoon!

SkinPlan Sebo Control Cleanser Gel pH 6,1 on syväpuhdistava geeli, joka puhdistaa ihoa hellävaraisesti vieden mukanaan ylimääräisen lian ja ihohuokosia tukkivat öljyt. Ihoystävällinen koostumus suojaa ihon omaa, luonnollista suojakerrosta.

Sebo Control Serum on kirkas hoitoseerumi, joka on tarkoitettu erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Ihoa tasapainottava koostumus sopii käytettäväksi koko kasvoilla, kasvojen helposti rasvoittuvalla t-alueella tai täsmähoitona yksittäisten näppyjen päällä.

Öljytön Sebo Control -päivävoide on suunniteltu erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Sen ainutlaatuiset ainesosat hillitsevät ylimääräisen talin tuotantoa sekä rauhoittavat ja kirkastavat ihoa.

SkinPlan Sebo Control Mask on rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu, ihoa tehokkaasti puhdistava kasvonaamio, joka syväpuhdistaa ihohuokosia. Tuote jättää iholle pehmeän, puhtaan ja raikkaan tunteen. Naamio sopii erityisesti hoitamaan laajentuneita ihohuokosia ja näppyjä.

Pakkaus sisältää:
1 x SkinPlan Sebo Control Cleanser Gel pH 6,1
1 x SkinPlan Sebo Control Day Cream
1 x SkinPlan Sebo Control Mask
1 x SkinPlan Sebo Control Serum

Katso lisää vastaavia kuin Skinplan Complete Kit

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.