Priori
LCA fx120 - Gel Perfector

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Priori LCA fx120 Gel Perfector -kasvogeeli auttaa hillitsemään epäpuhtauksien ilmenemistä iholla ja tasapainottamaan rasvoittuvaa ihoa ja sekaihoa. Kasvogeeli sisältää 1% pitoisuuden salisyylihappoa, joka syväkuorii ihohuokosia ja auttaa ennaltaehkäisemään ihon tukkeutumista. Nopeasti imeytyvä kasvogeeli häivyttää ihohuokosia ja rauhoittaa epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa. Kasvogeeliä voi käyttää päivittäin seerumin tapaan tai muutaman kerran viikossa erityisenä hoitotuotteena. Geelimäisen kasvovoiteen sisältämä 16% LCA Complex -yhdiste koostuu maitohaposta ja laajakirjoisista A-, C-, E- ja provitamiini A -vitamiineista. Yhdisteen ansiosta kasvogeeli on kosteuttava ja ihoa tasapainottava.

 

  • Geelimäinen kasvovoide
  • Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle
  • Imeytyy nopeasti
  • Sisältää 1% salisyylihappoa

Tuotenumero: 81947
Käyttö

Levitä 1-2 pumppausta kasvogeeliä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle tai pelkästään T-alueelle. Vältä silmänympärysihoa. Käytä 1-2 kertaa päivässä tai 2-3 kertaa viikossa ihon kunnosta riippuen.

Kevyt kihelmöinnin tunne on normaalia. Jos ihoärsytystä ilmenee, huuhtele huolellisesti vedellä ja konsultoi lääkäriäsi ennen käytön jatkamista. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä vain ohjeiden mukaan. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, pukeudu suojaaviin vaatteisiin ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin LCA fx120 - Gel Perfector

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.