Priori
Q+SOD fx240 - Moisturizing Crème

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 25,49 €

76,46 € 101,95 €

Säästät 25,49 €

76,46 € 101,95 €

Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Priori Q+SOD fx240 Moisturizing Crème -kosteusvoide mukautuu ihon tarpeisiin raviten ja uudistaen sitä intensiivisesti. Täyteläisyydestään huolimatta kasvovoide levittyy iholle ohuena, pehmeänä kerroksena ja imeytyy nopeasti. 12% maitohappopitoisuus tekee kasvovoiteesta ihon pintaa silottavan ja uudistumista tehostavan. Pitkäkestoisesti kosteuttava kasvovoide sisältää vaikuttavan pitoisuuden retinolia eli A-vitamiinia, joka auttaa tasoittamaan juonteita, häivyttämään ihon pigmenttivirheitä ja tekemään ihosta aiempaa hehkuvamman. Kasvovoiteen Q+SOD-yhdiste koostuu superoksididismutaasista ja Q10-koentsyymistä, jotka imitoivat luonnollisia antioksidantteja ja tarjoavat iholle vahvan suojan ulkoisilta ärsykkeiltä.

 

  • Ravitseva kosteusvoide
  • Uudistava ja heleyttävä vaikutus
  • Sisältää 12% maitohappoa
  • Sisältää retinolia

Käyttö

Hiero 1-2 pumppausta kasvovoidetta puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Käytä 1-2 kertaa päivässä.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käytä ohjeen mukaan. Jos ihoärsytystä ilmenee, huuhtele runsaalla vedellä ja konsultoi lääkäriä ennen käytön jatkamista.
Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA) ja retinolia, jotka voivat lisätä ihon herkkyyttä auringon valolle. Käytä aurinkosuojaa, suojaavia vaatteita ja vältä liiallista auringolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikko sen jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin Q+SOD fx240 - Moisturizing Crème

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.