100% Pure
Vitamin C Serum

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 30 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

100% Pure Vitamin C Serum

100% Pure Vitamin C Serum on kaikille ihotyypeille sopiva C-vitamiiniseerumi, joka auttaa edistämään kollageenin tuotantoa ja ihosolujen uusiutumista sekä kirkastamaan ihon sävyä. Kevyt ja nopeasti imeytyvä seerumi sopii käytettäväksi yksinään tai kosteusvoiteen alla.

  • Kaikille ihotyypeille
  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä seerumia puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin ja/tai iltaisin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Certified organic by Oregon tilth certified organic.

Käyttö

Levitä seerumia puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin ja/tai iltaisin.

Ainesosat

Xanthan Gum,Alpha Lipoic Acid,Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil,Vitamin E (Tocopherol),Hamamelis Virginiana Water (Witch Hazel),vitamin c (magnesium ascorbyl phosphate),loofah cylindrica (vegetable cellulose),vitamin b5 (panthenol),Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil,canadian salix alba bark (willow bark) extract,Organic Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Gel)*,Pyrus Malus Fruit (Green Apple) Extract,Vitis Vinifera Fruit (Grape) Extract,Superoxide Dismutase (Antioxidant),Linum Usitatissimum (Flax Seed) Oil,Ethyl Hexyl Glycerin * Certified Organic

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut