Helena Rubinstein
Powercell Skinmunity Serum

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Skinmunity Serum 30 ml
Tuotetiedot

Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Serum on vihreään purkkiin pakattu tehoseerumi, joka tuo iholle monipuolista suojaa. Seerumi auttaa taistelemaan ihon päivittäisiä rasitteita kuten saasteita, lyhyiksi jääviä yöunia sekä hektistä elämäntyyliä vastaan, jotka kaikki laittavat ajan myötä ihon oman suojautumiskyvyn koetukselle. Tämän seurauksena iho saattaa kuivua ja ärsyyntyä sekä menettää heleytensä ja näyttää samealta. Toisin sanoen iholla alkaa näkyä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Hoitava seerumi auttaa silottamaan ihon pintarakennetta ja palauttamaan iholle sen tervettä hehkua. Seerumi valjastaa avukseen luonnon hyödyntäen korkeinta pitoisuutta kasviperäisiä kantasoluja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa. Kevyt kasvoseerumi levittyy iholle vaivatta ja tuo sille uskomattoman pehmeän ja raikkaan tunteen.

Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Serum

Tuotenumero: 54323

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.