Babor
Ampoule Concentrates

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : SOS Stop Stress
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Stressaantunut iho on usein samea ja väsyneen näköinen. Babor Ampoule Concentrates Stop Stress -ampullit sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka häivyttävät näkyvistä stressin merkkejä ja heleyttävät ihoa. Tehoampullit vähentävät punoitusta ja ihon reaktiivisuutta tasoittaen samalla ihon sävyä. Iho saa voimaa suojautua ulkoisilta rasitteilta ja sen kosteustasapaino palautuu.

  • Stop Stress - elvyttävä ja vahvistava vaikutus

  • Herkälle, stressaantuneelle ja/tai reaktiiviselle iholle

Koko: 7 x 2 ml

Käyttö

Puhdista iho Babor-ihonpuhdistustuotteilla. Kiedo lasinen ampulli kasvopaperiin ja taita sen kaula auki merkitystä kohdasta. Kaada ampullin sisältö kämmenille ja sivele se kasvojen, kaulan sekä dekolteen iholle. Levitä ampullin päälle ihollesi sopiva Babor-hoitovoide.

Voit käyttää ampulleja päivittäin viikon kuurina, joka toinen päivä tai aina tarvittaessa.

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Butylene Glycol,Carbomer,Phenoxyethanol,Betaine,Ethylhexylglycerin,Water (Aqua),Biosaccharide Gum-1,Sodium Hydroxide,Panthenol,Tephrosia Purpurea Seed Extract,Pantolactone,Citric Acid.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.