Babor
Grand Cru Ampoule Concentrates

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 14 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Babor Grand Cru Ampoule Concentrates

Babor Grand Cru Ampoule Concentrates -seerumiampullit ovat yksittäispakattuja kasvoseerumiannoksia, jotka auttavat häivyttämään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä aikuiselta iholta. Anti-age-vaikuuteiset kasvoseerumit hyödyntävät ylellisiä ruusu-uutteita, joiden hienostunut tuoksu tuo kasvohoitohetkeen hienostuneen lisän.

Rose Ampoule -seerumiampulli sisältää ylellistä damaskonruusu-uutetta, White Ampoule -ampulli neidonruusua ja Black Ampoule -ampulli hienostunutta Baccara-ruusun uutetta.

  • Yksittäispakatut kasvoseerumiampullit
  • Anti-age-vaikutteinen koostumus
  • Sopii aikuiselle iholle
  • Sisältää ylellisiä ruusu-uutteita

Koko: 7 x 2 ml

Käyttö

Avaa ampulli muovisen apuvälineen tai käsipaperin avulla. Aseta avauskorkki tai käsipaperi ampullin kapean kärjen päälle ja napsauta ampullin kaula auki merkitystä kohdasta. Valuta hoitoseerumi kämmenelle ja taputtele kasvoille ja dekolteelle. Lisää ihotyypille sopiva kasvovoide.

Huom: Ampulli on tarkoitettu vain ohjeenmukaiseen käyttöön. Avaa lasinen ampulli pakkauksen ohjeiden mukaan. Mikäli ampulli ei aukea oikein, seerumin joukkoon saattaa joutua lasinsiruja, jolloin tuotetta ei saa käyttää, vaan se tulee hävittää asianmukaisesti.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.