By Wishtrend
by Wishtrend Polyphenol in Propolis 15%

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
39,95 €
39,95 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Propolista sisältävä ampulli kosteuttaa ja tasapainottaa ihon talineritystä ja sopii ihanteellisesti rasvaiselle tai akneen taipuvaiselle iholle. Tuote suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, vähentää punoitusta ja tulehdustiloja sekä tasoittaa ihon sävyä. Veden sijaan ampullissa on käytetty kameleonttilehteä sen antibakteeristen ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi. Taikapähkinä ja sinkki tasapainottavat talineritystä, kun taas hyaluronihappo, pantenoli ja betaiini rauhoittavat ja kosteuttavat.

  • Propolisuutetta sisältävä ampulli
  • Tasapainottaa talineritystä
  • Kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää iho


Propolis tunnetaan ihoa kirkastavista ominaisuuksistaan. Taputtele tätä ampullia meikin päälle, kun haluat lisää hehkua.

Tuotenumero: 91909
Ainesosat

Houttuynia Cordata Extract, Propolis Extract, Glycerin, Propanediol, Isopentyldiol, 1,2-Hexanediol, Aqua (Water), Butylene Glycol, Xanthan Gum, Betaine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ethylhexylglycerin, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Panthenol, Perilla Frutescens Extract, Disodium EDTA, Curcuma Longa Root Extract, Lactobacillus Ferment, Melia Azadirachta Leaf Extract, Zinc PCA, Melia Azadirachta Flower Extract, Pantolactone, Sodium Hyaluronate, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Corallina Officinalis Extract.

Annostus ja käyttö

Hiero muutama tippa kasvoille ja kaulalle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Levitä seuraavaksi kosteusvoide.

Katso lisää vastaavia kuin by Wishtrend Polyphenol in Propolis 15%

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.