By Wishtrend
By Wishtrend Pure Vitamin C 21,5

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
39,95 €
39,95 €
Variantti : Advanced Serum 30 ml
Tuotetiedot

By Wishtrendin Pure Vitamin C 21,5% Advanced Serum on aktiivinen seerumi, jossa on 21,5 % puhdasta C-vitamiinia. Tämä on voimakas antioksidantti, joka tasoittaa ihon sävyä, ehkäisee ja minimoi hyperpigmentaatiota, lisää ihon kimmoisuutta ja tasoittaa juonteita ja arpia (uudet ja vanhat arvet). C-vitamiini myös suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, jotka voivat tulla UV-säteistä tai ilmansaasteista. Tällä estetään ihon varhainen ikääntyminen. Seerumi sisältää myös tyrnivettä, joka antaa hehkua ja kosteutta, sekä pantenolia ja allantoiinia, jotka korjaavat ja rauhoittavat ihoa. Koska C-vitamiini voi tehdä ihosta herkän auringolle, on tärkeää käyttää aurinkovoidetta tämän tuotteen kanssa.

Seerumi on säilytettävä jääkaapissa. Tuote on vegaaninen.

Huom.
Koska seerumi sisältää puhdasta C-vitamiinia, se voi vuotaa hieman. Valitettavasti tätä ei voida välttää, koska se on luonnollinen ilmiö puhtaalla C-vitamiinilla. Jos kohtaat tämän, voit vain pyyhkiä sen pois ja käyttää sitä normaalisti.
Ei suositella käytettäväksi ekseeman tai avohaavojen hoitoon.

  • Tämä on aktiivinen tuote, joka tulee levittää iholle.
  • Aloita kerran tai kahdesti viikossa ja lisää käyttöä vähitellen.

Tuotenumero: 93379
Ainesosat

Hippophae Rhamnoides Water, Ascorbic Acid, Sodium Lactate, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum

Annostus ja käyttö

  • Levitä seerumia puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.
  • Levitä pieni määrä seerumia kasvoille ja taputtele ihoon.
  • Levitä iholle sitten kosteusvoide ja UV-suoja.

Katso lisää vastaavia kuin By Wishtrend Pure Vitamin C 21,5

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.