Bioeffect
30 Day Treatment

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 66,24 €

198,71 € 264,95 €

Säästät 66,24 €

198,71 € 264,95 €

Variantti : Anti Aging Serum 15 ml
Tuotetiedot

BIOEFFECT 30 Day Treatment on ihoa intensiivisesti hoitava tehokuuri, jonka anti-age-vaikutteinen koostumus tuo iholle näkyviä vaikutuksia jo 30 päivässä. Seerumit hyödyntävät kolmea synergiassa toimivaa soluaktivaattoria, jotka esiintyvät runsaina pitoisuuksina nuorella iholla. Tehokuuri auttaa tekemään ihosta kiinteän, heleän ja nuorekkaamman näköisen.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Sopii myös silmänympärysiholle

  • Kuuriluontoiseen käyttöön 1-4 kertaa vuodessa.

Koko: 3 x 5 ml

Käyttö

Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin 3-4 pisaraa tuotetta. Käytä tehokuuria 30 päivän ajan. Anna seerumin imeytyä aamuin muutaman minuutin ajan ennen muiden hoitotuotteiden levitystä. Käytä seerumia iholla öisin ilman muita hoitotuotteita.

Käytä tuotetta 1-4 kertaa vuodessa kuuriluontoisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Sodium Hyaluronate,Aqua,Tromethamine,Sodium Chloride,CALCIUM CHLORIDE,9%),Hordeum,INGREDIENTS: GLYCERIN,ALCOHOL (LESS THAN 0,VULGARE SEED EXTRACT,TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1,TRANSGENIC BARLEY sh-POLYPEPTIDE-17,TRANSGENIC BARLEY SH-POLYPEPTIDE-3

Katso lisää vastaavia kuin 30 Day Treatment

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut