Bioeffect
EGF Day Serum

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 30 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

BIOEFFECT EGF Day Serum on mullistava anti-aging-seerumi, joka tuo iholle näkyviä hoitovaikutuksia. Seerumin tehoaineena on EGF (Epidermal Growth Factor), joka toimii viestinvälittäjänä ihosolujen välillä ja joka tunnetaan kyvystään stimuloida ihon omaa uudistumisprosessia. Ikääntymisen myötä ihon oma luonnollinen EGF-tuotanto vähenee, minkä vuoksi seerumi hyödyntää ohran siemenistä patenttia odottavalla teknologialla valmistettua EGF:ia.

Tehokkaasti hoitava, nopeasti imeytyvä seerumi auttaa parantamaan ihon sävyä ja silottamaan sen pintaa sekä palauttamaan iholle sen kosteustasapainon. Päiväkäyttöön tarkoitettu seerumi tuo iholle miellyttävän pohjan meikkituotteille.

Seerumi riittää n. 3 kk säännölliseen käyttöön.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Häivyttää ihohuokosia

  • Sileämpi, kiinteämpi ja nuorekkaamman näköinen iho

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä seerumia puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin. Odota muutama minuutti ennen meikkituotteiden ja/tai aurinkosuojatuotteiden levitystä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Carbomer,Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Aqua,Sodium Chloride,Sorbitol,TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1,Hordeum Vulgare Seed Exract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.