Bioeffect
EGF Serum

(12 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 28,99 €

115,96 € 144,95 €

Säästät 28,99 €

115,96 € 144,95 €

Variantti : 15 ml
Tuotetiedot

BIOEFFECT EGF Serum on mullistava anti-aging-seerumi, joka tuo iholle näkyviä hoitovaikutuksia. Seerumin tehoaineena on EGF (Epidermal Growth Factor), joka toimii viestinvälittäjänä ihosolujen välillä ja joka tunnetaan kyvystään stimuloida ihon omaa uudistumisprosessia. Ikääntymisen myötä ihon oma luonnollinen EGF-tuotanto vähenee, minkä vuoksi seerumi hyödyntää ohran siemenistä patenttia odottavalla teknologialla valmistettua EGF:ia.

Tehokkaasti hoitava seerumi auttaa palauttamaan iholle sen nuorekkaan heleyden, häivyttämään ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttamaan ja elvyttämään ihoa.

  • Ikoninen tehoseerumi

  • Sopii kaikille ihotyypeille

  • Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä

Koko: 15 ml

Käyttö

Levitä 2-4 pisaraa seerumia iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Seerumi sopii käytettäväksi myös silmänympärysiholla. Levitettyäsi EGF -seerumin, odotathan 5-10 minuuttia ennen seuraavien ihonhoitotuotteiden lisäämistä, jotta seerumi saa rauhassa imeytyä kasvoillesi.

Katso video tuotteesta!

Katso lisää vastaavia kuin EGF Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut