Biotherm
Blue Therapy Red Algae

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
48,50 €
48,50 €
Variantti : Natural Uplift Cure 15 ml
Tuotetiedot

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cure on intensiivisesti ravitseva kasvoseerumi ikääntyvälle iholle. Kasvoseerumi sisältää punaista merilevää, jolla on tunnettu itseään korjaava ja muokkaava vaikutus. Punainen merilevä toimii kasvoseerumissa ihon omaa korjausmekanismia tukevana ainesosana. Ihosta tulee aiempaa kiinteämpi, täyteläisempi ja nuorekkaamman näköinen.

Luonto tarjoaa ihonhoitotuotteisiin monia, tehokkaasti vaikuttavia ainesosia. Punainen merilevä on yksi maailman karuimmissa ympäristöissä kasvavista kasveista. Merilevän elinalueet ovat kivisiä ja säävaihteluiden armoilla. Punaiselle merilevälle on karun ympäristön vuoksi kehittynyt ainutlaatuinen kyky korjata itseään ja mukautua vallitseviin olosuhteisiin. Ihonhoidossa punaista merilevää käytetään sen uudistavien ja ihoa vahvistavien ominaisuuksien ansiosta.

  • Kiinteyttävä kasvoseerumi

  • Erityisesti ikääntyvälle iholle ja ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin

  • Vahvistaa ihoa

  • Heleyttävä vaikutus

Koko: 15 ml

Käyttö

Levitä noin 6 tippaa kasvoseerumia kuivalle, puhtaalle iholle. Levitä kasvoseerumia kasvojen, kaulan ja dekoltéen alueelle. Taputtele seerumi hellästi ihoon. Käytä yhdessä Blue Therapy Red Algae Uplift Cream -kosteusvoiteen kanssa parhaiden tulosten saamiseksi.

Katso lisää vastaavia kuin Blue Therapy Red Algae

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.