Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
43,95 €
43,95 €
Variantti : Pores & Uneven Skin Texture + Base Dramatically Different Hydrating Jelly 125 ml
Tuotetiedot

Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture + Hydrating Jelly

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture + Hydrating Jelly -yhdistelmä on omiaan normaalille ihotyypille ja sekaiholle, jolla on laajentuneita ihohuokosia ja epätasainen tekstuuri. Täytelöittävä, nopeasti imeytyvä kosteusgeeli tuo iholle raikkaan tunteen samalla, kun sinisen tehotiivisteen AHA-hapot tasoittavat ihoa ja helpottavat aktiiviaineiden imeytymistä. Kosteusvoide sopii etenkin epäpuhtauksista jääneiden arpien ja laajentuneiden ihohuokosten hoitoon.

Clinique iD Pores & Uneven Skin Texture -hoitotiiviste parantaa ihon koostumusta ja auttaa supistamaan laajentuneita ihohuokosia. Glykolihappo ja maitohappo tuovat iholle miedon, hellävaraisesti kuorivan ja ihoa tasoittavan vaikutuksen. Hoitotiivisteen leväuute auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja kofeiini ja tauriini antavat mukavan, ihoa aktivoivan energiaboostin.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti normaalille iholle ja sekaiholle, jolla on epätasaisuuksia ja laajentuneita ihohuokosia

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.