COSRX
COSRX Propolis Light Ampule

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Tuotetiedot

COSRX Propolis Light Ampule -ampullin 80% propolisuutetta sisältävä koostumus heleyttää kasvoja ja antaa niiden iholle pitkävaikutteista kosteutusta. Käytä tehohoitavaa ampullia seerumin tapaan ennen kosteusvoidetta saadaksesi kasvojen iholle nuorekasta hehkua.

  • Heleyttää ja kosteuttaa ihoa

Koko: 20 ml

Käyttö

Levitä 2-3 pisaraa ampullia puhdistetulle kasvojen iholle kasvoveden ja hoitonesteen jälkeen ennen kosteusvoiteen käyttöä. Voit tehostaa ampullin vaikutusta käyttämällä sitä yhdessä COSRX Honey Ceramide Full Moisture Cream -kosteusvoiteen kanssa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Betaine,Sodium Hyaluronate,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Panthenol,Arginine,Propolis Extract,Cassia Obtusifolia Seed Extract

Katso lisää vastaavia kuin COSRX Propolis Light Ampule

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.