Dermalogica
AGE Bright Clearing Serum

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
57,50 € Suos. hinta 72,95 €
57,50 € Suos. hinta 72,95 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Age Bright Clearing Serum on kaksi-yhdessä kirkastava ja puhdistava seerumi, joka ehkäisee näppyjä ja epäpuhtauksia sekä vähentää ikääntymisen merkkejä.  Salisyylihappo vähentää näppyjä ja kirkastaa ihoa. Tehokas seerumi, joka uudistaa ja nopeuttaa solunkiertoa vähentäen näppyjä ja ikääntymisen merkkejä. AGE Bright™ Complex toimii yhdessä ihon oman mikrobiomin kanssa puhdistaen ja kirkastaen ihoa. Peikonmähkän fytoaktiivit, tunnetaan kyvystä selvitä äärimmäisessä kuivuudessa, kostuttavat ja tasoittavat ihoa. Niasiiniamidi toimii yhdessä siitakesienen kanssa kirkastaen ihoa ja tasoittaen ihon sävy. Suunniteltu erityisesti aikuiselle iholle, jossa näppyjä.

  • Aikuiselle iholle kehitetty seerumi
  • Vähentää näppyjä ja niiden jättämiä pigmenttimuutoksia
  • Kirkastaa ja puhdistaa ihoa

Tuotenumero: 80766
Käyttö

Levitä ohut kerros puhdistetulle iholle ja anna imeytyä. Käytä koko kasvoille ihon kunnolle valitun Dermalogican kosteusvoiteen alle kahdesti päivässä, tarvittaessa.

Katso lisää vastaavia kuin AGE Bright Clearing Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.